dzieki chlopaki zaraz sprawdze te kostki
Touran vs. Altea - różnica w ilości miejsca?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez Agamek12Chodzi mi o ilość miejsca na siedzeniach
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Czy ktoś miał okazję porównywać ilość miejsca w Seacie Altea (zwykła - nie XL) i VW Touran?Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Jeździłem 5 dni wynajętym Touranem w Niemczech. Zakochałem się w tym aucie :serce :serce
Potem jeździłem Toledo (tym niby sedanem) i mnie wnętrze Seatów nie przekonuje.
Jechałem też parę razy Alteą jako pasażer taxi i wnętrze bardzo podobne. Mniejsze od Tourana IMO i z wyglądu też nie zachwyca.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainJeździłem 5 dni wynajętym Touranem w Niemczech. Zakochałem się w tym aucie
W niemieckim Auto bild w testach dlugodystansowych przeprowadzonych -
ilość usterek ,awarii, ktore wystapily na przestrzeni 100tys km byla porażająca i przeszła do historii testów.Auto posiadało skrzynie dsg.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76A czemu nie-chcesz XL?
[ Dodano: Czw 19 Sie, 10 13:33 ]
Zamieszczone przez hotrainJeździłem 5 dni wynajętym Touranem w Niemczech. Zakochałem się w tym aucie :serce :serce
[ Dodano: Czw 19 Sie, 10 13:35 ]
Zamieszczone przez daneczek76Zamieszczone przez hotrainJeździłem 5 dni wynajętym Touranem w Niemczech. Zakochałem się w tym aucie
W niemieckim Auto bild w testach dlugodystansowych przeprowadzonych -
ilość usterek ,awarii, ktore wystapily na przestrzeni 100tys km byla porażająca i przeszła do historii testów.Auto posiadało skrzynie dsg.
Z drugiej strony dwóch moich kolegów z pracy ma identyczne srebrne Tourany 2.0TDI DSG '04 z przebiegami nieco poniżej 200.000km i nic złego im się nie dzieje...
[ Dodano: Czw 19 Sie, 10 13:45 ]
Czyli tak naprawdę wnętrza (poza kufrem) są bardzo porównywalne - a w dodatku Altea jest szersza.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12u wspomniany test: http://www.auto-swiat.pl/...ny,23712,1.html
Z drugiej strony dwóch moich kolegów z pracy ma identyczne srebrne Tourany 2.0TDI DSG '04 z przebiegami nieco poniżej 200.000km i nic złego im się nie dzieje...[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
czesc Agamek, zanim kupilem O2 to sie rozgladalem za Touranem, niestety wszystkie mialy jakies przygody, i praktycznie nie sposob w rozsadnej cenie znalezc wersji kupionej w Polsce.
Unikalbym jednak wersji 2.0 TDI i skrzyni DSG... raczej szukal 1.9 TDI i manuala. No i wersja wyposazenia preferowana to comfortline, bo trendline lekko tandeta wieje (?).
Komentarz
-
-
Na początku ograniczyłem swoje niemrawe poszukiwania do wersji 1.6. Niestety, dopiero po kilku egzemplarzach okazało się, że wtedy montowano tylko FSI. I w dodatku najczęściej w wersji BASIS. Tam dopiero jest "bieda": klima-schładzacz, szyby z tyłu na korbę, czarne klamki zewnętrzne, brak stolików i kieszeni w oparciach, brak komputera, tempomatu, itp. Wiec teraz oglądam tylko 1.9TDI w manualu... Te już są "bogatsze" ale i wyraźnie droższe... A jak w dobrej cenie to okazuje się, ze z Francji lub Włoch. Raz w moim mieście był fajny czarny, wypasiony 1.9TDI z PL ale jak umówiłem się w serwisie to okazało się, że auto sie sprzedało... :evil:
Komentarz
-
Komentarz